Altın Fiyatları Yükselmeye Devam Ediyor! İşte Konya piyasası

Altın Fiyatları Yükselmeye Devam Ediyor! İşte Konya piyasası

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 416 bin liraya çıkarak yeni bir rekora imza attı. Bu artış Konya'daki altın piyasalarını da etkiledi.

Gram Altın 2488 TL'ye Çıktı

KMKTP'de standart altının kilogram fiyatı, gün sonunda yüzde 0,3 artışla 2 milyon 416 bin lira oldu. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye İş Bankası, Ahlatcı Metal Rafineri, Uğuras Kıymetli Madenler ile Ziraat Bankası olarak sıralandı.

Konya piyasalarında da altın fiyatlarında önemli miktarda yükseliş görüldü. Gram altının 2488 TL'ye satıldığı Konya piyasalarında çeyrek altın satış fiyatı 4420 TL'ye kadar yükseldi.

Dolar ve Euro da Yükseldi

Euro, 35 TL'yi aşmış durumda. Dolar satış fiyatı ise 32,61 TL bandında.

Uzmanlar Altın Fiyatlarının Artmaya Devam Edebileceğini Söylüyor

Uzmanlar, küresel ekonomideki belirsizlikler ve enflasyon endişeleri nedeniyle altın fiyatlarının artmaya devam edebileceğini söylüyor.

Konya'da Altın Almak İsteyenler Fiyatları Yakından Takip Ediyor

Konya'da altın almak isteyenler, fiyatların sürekli değişmesi nedeniyle piyasaları yakından takip ediyor.

konya-altin-fiyatlari-31-mart.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.