Aksaray'dan kısa kısa

Aksaray'dan kısa kısa

AKSARAY (AA) - Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin'i makamında ziyaret etti.Aksaray Emniyet Müdürü...

AKSARAY (AA) - Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin'i makamında ziyaret etti.

Aksaray Emniyet Müdürü Karabağ, Rektör Şahin'i ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Şahin, şehrin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan emniyet müdürlüğü ile uyum içinde çalıştıklarını, bunun devam edeceğini söyledi.

Aksaray'ın huzurlu ve güvenilir bir kent olduğunu dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

"Bu noktada emniyet teşkilatımız büyük bir teşekkürü ve takdiri hak etmektedir. Fedakar çalışmalarla şehrimizin huzurunu ve güvenliğini sağlayan başta il müdürümüz olmak üzere, tüm teşkilat çalışanlarına teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz. Aynı gemideyiz ve işbirliklerinin en verimli şekilde sağlanması, şehrimizin bugün bulunduğu yerden daha iyi noktalara gelmesi açısından önem arz etmektedir."

Emniyet Müdürü Karabağ da ihtiyaç duydukları her zaman ASÜ'nün ve Rektör Şahin’in yanlarında olduğunu ifade ederek, bu uyumlu çalışmanın sürmesini ve gelişmesini arzu ettiklerini söyledi.

- Aksaray'da altyapı çalışmaları

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi kapsamında yürütülen altyapı çalışmaları nedeniyle yaşanan sıkıntılara gösterdikleri anlayış için halka teşekkür etti.

Yazgı, yaptığı yazılı açıklamada, Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi kapsamında bölgede çok önemli altyapı çalışmaları yapıldığını, bunun da bazı sıkıntılara yol açtığını belirtti.

Bu çerçevede içme suyu deplase çalışmaları nedeniyle 21 mahalleye 05.00-24.00 saatleri arasında zorunlu olarak su verilemediğini hatırlatan Yazgı, şunları kaydetti:

"Şehrimize çok güzel bir alt geçit hizmeti yapıyoruz. Tabi burada altyapı çok önemli. İçme suyu, kanalizasyonu, telekomu, doğalgazı hepsi bir anda yapılıp tamamlanması gerekiyor. Biz belediye olarak içme suyu deplase çalışmalarımızı yaptık. Boruların yerinin değişmesi nedeniyle zorunlu olarak su kesintisi oluştu. Burada gece gündüz çalışan ekiplerimize ve özellikle de bize anlayış gösteren değerli halkımıza çok teşekkür ediyorum."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler