Aksaray'da "Hizmet Tanıtım Galası" yapıldı

Aksaray'da "Hizmet Tanıtım Galası" yapıldı

Belediye Başkanı Yazgı, düzenlediği "Hizmet Tanıtım Galası" toplantısında hizmetlerini anlattı

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "Aklımızda Şehrimiz Var" temasıyla "Hizmet Tanıtım Galası" düzenledi.

Yazgı, belediye binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, Aksaray'ı sosyal, sanatsal, kültürel ve şehircilik açısından en ileri noktaya taşımak için çalıştığını söyledi.

Aksaray'ı sonraki nesillerin mutluluk duyacağı bir yuva haline getirmeyi amaçladıklarını dile getiren Yazgı, mesai mefhumu gözetmeksizin gayret gösterdiklerini aktardı.

Yazgı, Aksaray'ın su problemini çözmek için çalışma yürüttüklerini belirterek, "Özellikle Aksaray'ın 50 yılını kurtaracak su projesine önem veriyoruz. Allah'ın izniyle bu sorunu 100 milyon lira gibi büyük ölçekli bütçeye sahip kapsamlı bir projeyle çözeceğiz. Şehrimizin sadece birkaç yılına değil, gelecek 50 yılına bugünden yatırım yapmış olacağız." dedi.

Yazgı, şunları kaydetti:

"Alt ve üstyapı çalışmaları kapsamında da şehrimize 2015'de ciddi değerler kazandırdık. Yıllardır asfalt atılmayan, kanalizasyonu olmayan, kaldırımları yapılmayan, yeşillendirilmemiş, kısacası elde olmayan sebeplerle ihmal idilmiş mahallelerimize, sokaklarımıza girdik. Sadece yol yapmadık, güler yüzlü yönetim anlayışımızla kalpten kalbe giden yollar inşa ettik."

Aksaray'da "Hizmet Tanıtım Galası" yapıldı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :