Akhisar Belediyespor 7 maçtır kazanamıyor

Akhisar Belediyespor 7 maçtır kazanamıyor

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya mağlup olan Akhisar Belediyespor, üst üste 7. maçında da 3 puan alamadı- Kasımpaşa deplasmanda 5 müsabaka sonra sahadan 3 puanla ayrıldı

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor, galibiyet hasretini 7 maça çıkardı.

Ligde son galibiyetini 21. haftada Gaziantepspor karşısında 1-0'lık sonuçla alan Akhisar Belediyespor, daha sonra oynadığı 7 maçta 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. 21. haftada 36 puanla 3. sırada yer alan Ege temsilcisi, Kasımpaşa mağlubiyetiyle 28. haftayı 40 puanla 8. durumda tamamladı.

İç sahada son 3 maçını kayıpsız geçmesine rağmen deplasmanda oynadığı son 5 müsabakada galibiyet alamayan Kasımpaşa, Akhisar Belediyespor karşısında aldığı 3 puanla bu serisini sonlandırdı. Kasımpaşa sıralamada Akhisar Belediyespor'u da geçerek 43 puanla 5. sıraya yerleşti.


- Akhisar Belediyespor 2. kez kızardı


Akhisar Belediyespor'da ilk yarıda takımını 10 kişi bırakan Vaz Te, bu sezon kırmızı kart gören ikinci futbolcu oldu.

Ege temsilcisinde Douglao ligin ilk yarısında 0-0 sona eren Gaziantepspor maçında kırmızı kartla cezalandırılmıştı.


- Gol Scarione'den


Takımının tek golünü kaydeden Scarione, Kasımpaşa forması altında 6. golüne ulaştı.

Geçen hafta Beşiktaş filelerini havalandıran Arjantinli oyuncu ligin ilk devresinde de Akhisar Belediyespor'a karşı Kasımpaşa'nın 2-1 galip geldiği müsabakada takımının ilk golünü atmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler