AK Parti'nin Kırşehir mitingi

AK Parti'nin Kırşehir mitingi

Kalkınma Bakanı Elvan: - "İnşallah, 16 Nisan'da hep birlikte 'evet' diyeceğiz ve artık önümüzdeki engelleri kaldıracağız. O bariyerleri kaldıracağız ve koşmaya başlayacağız. Ülkemiz çok daha hızlı bir şekilde, çok daha güçlü bir şekilde büyüyecek"

KIRŞEHİR (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "İnşallah, 16 Nisan'da hep birlikte 'evet' diyeceğiz ve artık önümüzdeki engelleri kaldıracağız. O bariyerleri kaldıracağız ve koşmaya başlayacağız. Ülkemiz çok daha hızlı bir şekilde, çok daha güçlü bir şekilde büyüyecek." dedi.

Elvan, partisi tarafından Kırşehir'de Cacabey Meydanı'nda düzenlenen mitingde, Ahi Evran'ın şehri, medeniyetler beşiği, ozanlar şehri Kırşehir'de bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.

AK Parti'nin milletin hizmetkarı olduğunu belirten Elvan, devlet ve milleti bütünleştirerek verilen emaneti asla yere düşürmediklerini ifade etti.

Çok önemli bir süreçten geçildiğine dikkati çeken Elvan, "Gerçekten Türkiyemizin kalıcı istikrarı, istiklali ve istikbali için, Türkiyemizin geleceği için önemli bir süreçten geçiyoruz." diye konuştu.

Bu süreçte 16 Nisan'da "evet" oyuyla verilecek desteğin ülkeyi daha da güçlü kılacağını vurgulayan Bakan Elvan, şunları kaydetti:

"Demokrasimizi, Meclisimizi daha da güçlendirecektir, yürütme daha hızlı olacaktır. Bizim önümüze 2002 yılından beri engel üstüne engeller koydular. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım önderliğinde adeta engelli bir koşu gerçekleştirdik. İnşallah, 16 Nisan'da hep birlikte 'evet' diyeceğiz ve artık önümüzdeki engelleri kaldıracağız. O bariyerleri kaldıracağız ve koşmaya başlayacağız. Ülkemiz çok daha hızlı bir şekilde, çok daha güçlü bir şekilde büyüyecek. Demokrasimiz, istiklalimiz, güçlü bir Türkiye, güçlü demokrasimiz için 16 Nisan'da 'evet' diyeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler