AK Parti'den Başkan Acehan’a ziyaret

AK Parti'den Başkan Acehan’a ziyaret

ANKARA (AA) - AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı yeni yönetimi, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Acehan, bir süre...

ANKARA (AA) - AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı yeni yönetimi, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Acehan, bir süre önce kongrelerini tamamlayan AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş ve yeni yönetimini kabul etti.

Demirbaş ziyarette yaptığı konuşmada, ilçe kongresini birlik ve beraberlik içinde tamamladıklarını dile getirerek, "İnşallah Çubuk’umuza daha güzel günleri hep birlikte inşa ederiz. Yönetimim adına bizlere vermiş olduğunuz katkılardan ve desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum’" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Acehan ise, şöyle konuştu:

"İnşallah hep beraber kardeşlik ve birlik beraberlik içinde 2019 yılındaki seçimleri de başarılı bir şekilde bitireceğiz. Yolunuz açık olsun, güzel işlerin altına imza atmaya devam edin. Biz bundan önce olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler