AK Parti Sivas Milletvekili Dursun, İrfan Meclisi'ne katıldı

AK Parti Sivas Milletvekili Dursun, İrfan Meclisi'ne katıldı

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun'un, kentte düzenlenen İrfan Meclisi toplantısına katıldığı bildirildi. Sivas Belediyesinden yapılan...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun'un, kentte düzenlenen İrfan Meclisi toplantısına katıldığı bildirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentteki bir konakta düzenlenen toplantıda konuşan Dursun, İrfan Meclisi'nde konuk olarak bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Dursun, "Hayatımda birçok önemli işte bulundum. Bulunduğum işlerde istişareye önem verdim. Bunun için aylık mutat toplantıları defalarca gerçekleştirdim. Burada gördüm ki iletişim, öğrenmek, tanışmak çok önemli. Bu sebeple düzenlemiş olduğunuz İrfan Meclisi’ni çok değerli buluyorum." ifadelerini kullandı.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise mecliste her hafta önemli misafirler ağırladıklarını aktardı. İrfan Meclisi'nin konuğu Dursun'a teşekkür eden Aydın, "Meclisimizde herkes hiç çekinmeden konuklarımıza sorular sorarak merak ettiklerimizi öğreniyor, bu sayede şehrimize katkı sağlıyoruz." açıklamasında bulundu.

Toplantının sonunda Belediye Başkanı Sami Aydın, günün anısına Milletvekili Selim Dursun’a çeşitli hediyeler takdim etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Dursun, İrfan Meclisi'ne katıldı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler