AK Parti Meram’da seçim çalışmaları devam ediyor

AK Parti Meram’da seçim çalışmaları devam ediyor

AK Parti Meram İlçe Teşkilatında seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

AK Parti Meram İlçe Teşkilatında seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ak Parti Meram’da her gün Milletvekili Adayları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski ve Yeni Teşkilat Mensupları, İlçe Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri ve Mahalle Temsilcileriyle birlikte üç grup halinde seçmenlerle buluşuluyor.

Seçim Çalışmaları Kapsamında Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, Ahmet Sorgun ve Ziya Altunyaldız, Meram’da seçim çalışmalarına katıldı. Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun da katıldığı çalışmaların gündüz bölümünde Kadınlar Pazarı Civarı, Larende Caddesi, Eski Buğday Pazarı Civarı ve Kızılay Hastanesi Civarı, Tevfikiye Caddesi ve Sarraflar içi, Şirin hanım Çeşmesinden İş Bankasına kadar olan bölgede bulunan esnafları ziyaret edildi. Burada esnaflarla sohbet eden milletvekili adayları Ak Parti programı hakkında bilge verdiler ve destek istediler. Seçim çalışmalarının akşam bölümünde Beybes Mahallesi, Hacı İsa Efendi Mahallesi ve Aksinne Mahallesinde ev toplantıları gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği toplantılarda gündem değerlendirildi.

Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, “7 Haziran seçimlerinden sonrada bizler sahadan hiç ayrılmadık. Esnaf ziyaretlerimiz devam etti, mahallelerimizde halkımızla sürekli irtibat halindeydik. Bugün Meram’da gerek esnaflarımızdan gerekse halkımızdan büyük teveccüh görüyoruz. Şu kısa dönemde ülkemizin yönetiminde istikrar ve kararlılığın ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı.  Ülkemizde istikrar ve güvenin adresinin Ak Parti olduğunu halkımız iyi biliyor. Bunu sahada da görüyoruz. 1 Kasım seçimlerinde Meram’lıların bu iradeyi sandığa yansıtacağına inancımız tam” dedi.