AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek Beyşehir esnafı ile buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek Beyşehir esnafı ile buluştu

AK Parti Konya 28. dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Beyşehir çarşısı ve sanayisinde esnafla buluştu. Vatandaşı dinleyen Akyürek, "Dua ve desteğini esirgemeyen Beyşehirli hemşehrilerimizden Allah razı olsun" dedi

AK Parti Konya 28. dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, seçim çalışmaları kapsamında Beyşehirlilerle bir araya geldi.

Gün boyu esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Akyürek, daha sonra teşkilat mensupları ile istişare toplantısına katıldı. Beyşehir temaslarını değerlendiren Akyürek, “15 milletvekili adayımızla sahadayız. Bütün arkadaşlarımız şu anda Konya’mızın merkez dahil pek çok ilçesinde yoğun bir saha faaliyeti içerisinde. 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşma noktasında arkadaşlarımız büyük bir gayret gösteriyorlar. Bu kapsamda biz de Beyşehir’de hemşehrilerimizle bir araya geldik. Beyşehir bizim tarihi merkezlerimizden birisi. Buradaki gerek tarihi dokunun canlanmasında gerek Beyşehir ilçemizin daha da gelişip güzelleşmesinde hem hükümetimizin hem de büyükşehir belediyemizin büyük katkısı var. Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizin lider ülke olması konusunda yapılan çalışmalar çok önemli. Hemşehrilerimizden büyük teveccüh görüyoruz. Saha çalışmalarımız başarıyla yürüyor. İl teşkilatımız başta olmak üzere tüm teşkilatlarımıza bu noktada teşekkür ediyorum” dedi.

Resim

Resim

Resim

akyurek.jpg

b8a15e11-1a98-4377-81b4-a891ea2f6fdc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum