AK Parti Konya Milletvekili Babaoğlu:

AK Parti Konya Milletvekili Babaoğlu:

"Yoğun bir şekilde Meclis çalışmalarımıza başladık"

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, "Yoğun bir şekilde Meclis çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda hemşehrilerimizin bizlere ilettikleri talepleri, Ankara'da milletvekillerimizle istişare ederek doğrudan ilgili bakanlıklarımıza iletiyor ve birlikte çözümler arıyoruz." dedi.

Babaoğlu, partisinin il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 30. kez misafir ettiklerini söyledi.

Türkiye'de iktidarların belirlenmesinde önemli bir siyasi güç merkezi olan Konya'nın tarihi bir ev sahipliğine imza attığını belirten Babaoğlu, "Konya AK Parti'nin kalesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı davamızı sonuna kadar sahiplenmiş bir şehir. Meydanları coşkuyla dolduran halkımıza, bu tarihi buluşmayı başarıyla gerçekleştiren Cumhurbaşkanlığımız ekiplerine, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, milletvekillerimize, Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Babaoğlu, 26. Dönem milletvekilleri olarak 1 Ekim'de ikinci yasama yılının açılışını yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Yoğun bir şekilde meclis çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda hemşehrilerimizin bizlere ilettikleri talepleri Ankara'da milletvekillerimizle istişare ederek doğrudan ilgili bakanlıklarımıza iletiyor ve birlikte çözümler arıyoruz. Konya'mızda model bir uygulamayı hayata geçirmek istiyoruz. Bu kapsamda insanların tarım hayatını şehir dışında da yaşayabileceği bir proje olarak Tarım-Köy Projesi üzerine çalışıyoruz. Pilot modelimizin uygulanacağı ilçelerimizde uygun arazi çalışmaları yapılıyor. Tarımda ayrıca dolu ve kuraklıktan etkilenen çiftçilerin borçlarını ertelemiştik. Şimdi de kuraklıktan etkilenen çiftçilerin desteklenmesi üzerine çalışıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :