AK Parti Konya Milletvekili Akyürek, Başkan Kılca ve Genç'ten Karataylı sanayici, esnaf ile vatandaşla buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Akyürek, Başkan Kılca ve Genç'ten Karataylı sanayici, esnaf ile vatandaşla buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ile Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karataylı sanayici, esnaf ile vatandaşlarla bir araya geldi

14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala Konya'da da saha çalışmaları hızlandı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi saha çalışmaları kapsamında Karataylı sanayici, esnaf ile vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşın taleplerini dinleyen Başkan Hasan Kılca, Milletvekili Tahir Akyürek ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, 14 Mayıs için destek de istediler.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları çerçevesinde Karataylılarla buluştu.

ATİKER 3 SANAYİ SİTESİ’NDE ESNAFLA BULUŞTULAR

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı üyeleri, Gençlik Kolları ve Karatay Belediyesi Meclis Üyelerinin de katıldığı söz konusu program çerçevesinde Başkan Hasan Kılca, Milletvekili Tahir Akyürek ve İlçe Başkanı Mehmet Genç; Akabe Mahallesi esnafı ile alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu. Sanayici, esnaf ve çalışanlarla bir araya gelen ve kendilerine hayırlı işler dileğinde bulunan Hasan Kılca, Tahir Akyürek ve Mehmet Genç; sanayi sitesinde üretilen makine, ürün ve cihazlar hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerde ayrıca esnaf ile sanayicinin talepleri konusunda da istişarelerde bulunuldu.

KARATAY’DA CUMA BULUŞMASI

Hasan Kılca, Tahir Akyürek ve Mehmet Genç, Cuma Buluşmaları kapsamında Mehmet Ali Kadriye Atiker Camii’nde de bölge esnafı ve mahalle sakinleriyle bir araya geldiler. Esnafın ve vatandaşların Cuması ile Ramazan ayını tebrik eden Kılca, Akyürek ve Genç, burada da vatandaşların taleplerini dinlediler.

AK PARTİ KARATAY İLÇE GENÇLİK’TEN “İFTARA 5 KALA”

Kılca, Genç ile Akyürek ayrıca, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları tarafından sürdürülen “İftara 5 Kala” projesi çerçevesinde vatandaşlara iftariyelik kumanya da dağıttı. AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar ile ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği programda Başkan Hasan Kılca, İlçe Başkanı Mehmet Genç ile Milletvekili Tahir Akyürek, iftara kısa bir süre kala Belh Kavşağı’nda iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara iftarlık kumanya dağıttı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum