Ak Parti Konya adayı Mustafa Hakan Özer: Gençlerin desteği memnun ediyor

Ak Parti Konya adayı Mustafa Hakan Özer: Gençlerin desteği memnun ediyor

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, “Hem Konya’da hem tüm Türkiye’de birçok genç kardeşimiz oy kullanacak. Onların çoğunun da desteğini aldığımızı görmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi

Türkiye 14 Mayıs'ta tarihinin en önemli seçimlerinden birini yapmaya hazırlanıyor. Tüm ülkede olduğu gibi Konya'da da Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için siyasi partilerin çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Seçmen ziyaretlerini sürdüren AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları saha ziyaretlerinde gençlerin desteklerinden memnun olduklarını belirterek, “Hem Konya’da hem tüm Türkiye’de birçok genç kardeşimiz oy kullanacaklar. Onların çoğunun da desteğini aldığımızı görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

hakan-ozer.jpg

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, seçim çalışmaları kapsamında Selçuklu ilçesinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Özer, Toptancılar Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın kendilerini sıcak karşıladığını vurgulayan Mustafa Hakan Özer, “Bugün toptancılar çarşısında Konya’mızın kadim esnafını ziyaret ettik. Günün erken saatlerinde çalışma arkadaşlarımızla beraber esnaflarımızla bir araya geldik. Hamdolsun Konya’daki bütün esnaflarımız gibi toptan gıdacılarımız da tam destek veriyorlar. Bizi gayet sıcak karşılıyorlar. Biz onlara güncel durumu anlatırken onlar da bize projeksiyon tutuyorlar. Birlikte olduğumuzu ifade ediyorlar. Dolayısıyla biz Konya’dan çok güçlü bir destekle iyi bir neticeye doğru adım adım ilerliyoruz inşallah” dedi.

‘GENÇLERİN DESTEKLERİNİ GÖRÜNCE MUTLU OLUYORUZ’

İlk kez oy kullanacak gençlerin desteklerini gördüklerinde mutlu olduklarını dile getiren Özer, “Hem Konya’da hem tüm Türkiye’de birçok genç kardeşimiz oy kullanacaklar. Özellikle çalışan, üreten, kendi geçimini sağlayan, bir şekilde hayatın bir ucundan tutunmuş genç kardeşlerimiz; olan biteni, üretmenin, bir şeyin parçası olmanın önemini çok daha iyi kavrıyorlar. Türkiye’de yapılanların, ülkemizde üretilenlerin ne şekilde olduğunu çok daha iyi görüyorlar. İlk oyum çerçevesinde de kardeşlerimizle, ilk oyunu kullananlarla birlikte fotoğraf çektiriyoruz. Onların çoğunun da desteğini aldığımızı görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

hakan-ozer2.jpg

'TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ EMİN ELLERDE'

Türkiye'nin geleceğinin emin ellerde olduğunu belirten Mustafa Hakan Özer, "Saha çalışmalarımızda gördük ki, gençlerimiz gümbür gümbür geliyor. Türkiye'de AK gençlik rüzgarı esiyor. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde gençlerimizin teveccühü bizleri memnun ediyor” ifadelerini kullandı.

‘GENÇLERİ İLK OYA DAVET ETTİK’

AK Parti Gençlik Kolları'nın 2023 seçim çalışması kapsamında ilk oylarını kullanacak gençlere özel bir kart gönderdiğini hatırlatan Mustafa Hakan Özer, 'İlklerin' öneminin vurgulandığı kartta, "İlkler unutulmaz" mesajının öne çıktığını belirtti. Özer, bir yüzünde seçimlere çağrıştıran “2023” yazan kartın diğer yüzünde hayata ilişkin ilkler sıralandığını ifade etti.

hakan-ozer1.jpg

‘ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ’

7’den 70’e herkese dokunduklarını dile getiren Özer, “Bu dokunuş seçim nedeniyle değil seçimlerden evvel de hemşehrilerimizle bir aradaydık. Vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da açıkçası bizi memnun ediyor. 21 yıllık AK Parti iktidarlarında çıta gerçekten çok yükseldi. Biz de diyoruz ki ‘yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.’ 14 Mayıs’a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız. 15 Mayıs sabahı da zaferi hep birlikte kutlayacağız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.