AK Parti Kadın Kolları'ndan güvenlik güçlerine destek

AK Parti Kadın Kolları'ndan güvenlik güçlerine destek

YOZGAT (AA) - AK Parti Sorgun İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek amacıyla hediye kampanyası...

YOZGAT (AA) - AK Parti Sorgun İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek amacıyla hediye kampanyası başlattı.

AK Parti Sorgun İlçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Duygu Oğuzhan, Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral desteği vermek amacıyla hediye kampanyası başlattıklarını söyledi.

Oğuzhan, güvenlik güçlerinin Güneydoğu’da hangi şartlar altında teröre karşı mücadele verdiklerinin bilincinde olduğunu vurgulayarak, "Hükümetimizin teröre karşı kararlı bir şekilde verdiği mücadeleye rağmen, terör durmadı ve şehit vermeye devam ediyoruz. Biz burada sıcak yataklarımızda rahat rahat uyurken, asker ve polisimiz canı pahasına terör belasına karşı mücadele veriyor. Devletimizin, güvenlik güçlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşıladığını iyi biliyoruz. Şu anda onların en çok morale ihtiyacı var. Biz de onlara moral ve destek olmak amacıyla böyle bir kampanya başlattık.'' dedi.

Oğuzhan, vatandaşların kampanyaya ilgi göstermesini beklediklerini belirterek, toplanacak hediye paketlerinin 3 Mayıs'ta Mardin’e gönderileceğini sözlerine ekledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler