AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak oyunu kullandı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak oyunu kullandı

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Avcılar Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu'nda oyunu kullandı. AK Parti İl Başkanlığı'ndan...

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Avcılar Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu'nda oyunu kullandı.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, kent genelindeki bazı okulları ziyaret ederek sınıfları dolaşan ve sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, daha sonra oy kullanacağı Avcılar Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu'na geçti.

Burada vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Şenocak, oyunu kullanıp, okul sorumlularından seçime katılım hakkında bilgi aldıktan sonra okuldan ayrıldı.

Açıklamada görüşüne yer verilen Şenocak, seçimlerde birlik ve beraberlik vurguyusu yaparken, milletin en doğru kararı vereceğine inandığını belirtti. Şenocak, 24 Haziran seçimlerinin İstanbul ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Şenocak, "Oyumuzu 'Büyük Türkiye Güçlü Lider İster" diyerek; istiklal, istikbal, istikrar için kullandık. Rabbim hayırlı etsin. Milletimizin emaneti olan sandıklara sonuna kadar sahip çıkmak için günün ilk saatlerden itibaren okullarda görevli olan sorumlularımızı ziyaret ediyoruz. Bugünün sonu zaferdir inşallah." ifadelerine yer verdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :