AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz:

"Bunların işi gücü Türkiye. Ama önleyemeyecekler. Bu millet onlara gerekli dersi 15 Temmuz'da nasıl canıyla verdiyse 16 Nisan'da da oyuyla öyle bir ders verecek ki Amerikası, Avrupalısı ve İsraillisi de dersini alacak"- "Avrupa'yı gördünüz. Adamlar bizi 5

BİTLİS (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Bunların işi gücü Türkiye. Ama önleyemeyecekler. Bu millet onlara gerekli dersi 15 Temmuz'da nasıl canıyla verdiyse 16 Nisan'da da oyuyla öyle bir ders verecek ki Amerikası, Avrupalısı ve İsraillisi de dersini alacak." dedi.

Bitlis Kültür Merkezi'nde Hüsrevpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Demiröz, Suriye'nin İdlib şehrine atma emri veren, bombaları atanlarla 15 Temmuz'da Türkiye'de darbe emrini verenlerin hepsinin tarih önünde hesap vereceğini söyledi.

Cumhurbaşkanının yetkilerinin hali hazırda çok olduğunu ancak kendinden sonra ülkenin felakete sürüklenmemesi için bu anayasa değişikliğini istediğini dile getiren Demiröz, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gerçek sebebi bu. Baktılar ki Tayyip Erdoğan'ın önü kesilmiyor, Türkiye ekonomik olarak şahlanıyor, 3 kat büyüdü ve 3 kat daha büyüyecek. Hemen Gezi olaylarına başladılar. Şunu yapmayın, baraj yapmayın, geçit yapmayın. Gezi olaylarının talebi oydu. Yoksa başka ne talepleri vardı. 5 ağaç için mi yaptılar? Arkalarında yine babaları, Avrupa ve hainler vardı. Ancak milletimize tam anlatamıyorduk. Ama şimdi iplikleri pazara çıktı. Avrupa'yı gördünüz. Adamlar bizi 54 yıldır bekletiyor, hiç alacakları yok. Yanlarına da almayacaklar. İşleri güçleri engel olmak. Ama olamayacaklar. Kendi kuruluşları bile basında, 2030 yılında Türkiye 12. devlet olacak diye yazmış."

- "Bu milletin ve ülkenin önünü açma zamanı"

Bu yükselişin önlenemeyeceğini, milletin önünün kesilemeyeceği vurgulayan Demiröz, milletin 15 Temmuz'da Avrupa'ya dersini verdiğini, neler yapabileceğini gösterdiğini bildirdi.

"Şimdi hep beraber topyekun olmuşlar üzerimize geliyorlar. İsviçre'de sözde demokrasinin merkezinde Cumhurbaşkanımızın şakağında tabancayla resimler yaparak toplantı düzenleyenlere hainler göz yumuyor." diyen Demiröz, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Yapamazsınız. El birliğiyle oturmuşlar, işleri güçleri kötülemek. Dün Alman televizyonu tesadüfen gördüm. Orada bile Türkiye'yi ve Erdoğan'ı linç etmek için dalga geçiyorlar. Amerika desen öyle. Bunların işi gücü Türkiye. Ama önleyemeyecekler. Bu millet onlara gerekli dersi 15 Temmuz'da nasıl canıyla verdiyse 16 Nisan'da da oyuyla öyle bir ders verecek ki Amerikası, Avrupalısı ve İsraillisi de dersini alacak. Tüm dertleri Recep Tayyip Erdoğan ama bu millet derslerini verecek. Bu milletin ve ülkenin önünü açma zamanı. 16 Nisan'ı çok iyi değerlendirin. Ailenize, komşunuza ve çocuklarınıza sahip olun ve gür bir sesle bu ülkenin ne olduğunu bütün dünyaya gösterelim."

Toplantıda AK Parti eski milletvekili Vahit Kiler ve İl Başkanı Nesrullah Tanglay da konuşma yaptı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :