AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay:

"Çok şükür terörle mücadele konusunda halkımızın güvenlik güçlerine verdiği çok büyük bir destek var"

SİİRT (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, terörle mücadeleye ilişkin "Çok şükür terörle mücadele konusunda halkımızın güvenlik güçlerine verdiği çok büyük bir destek var." dedi.

Aktay ve Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, PKK'lı teröristlerin saldırılarını engellemek için kentin çevresine konuşlandırılan güvenlik personellerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Terörle mücadele konusunda alınan önemlerin önemine vurgu yapan Aktay, canı pahasına zor şartlar altında görevlerini yürüten güvenlik güçlerine moral vermek için ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çalışmalarında gösterdikleri fedakarlık için asker ve polise teşekkür eden Aktay, "Sevindirici olan morallerinin çok yüksek olmasıdır. Çok şükür terörle mücadele konusunda halkımızın güvenlik güçlerine verdiği çok büyük bir destek var. Zaten halkımız destek vermezse sadece güvenlik güçleriyle mücadele vermek çok kolay olmuyor. Ülkemiz inşallah onlar sayesinde güvenli bir geleceğe erişecektir. Güzel günler yakındır." ifadelerini kullandı.

Vali Tutulmaz da ziyaret ettikleri noktaların terörle mücadelede il için önemli olduğunu söyledi.

Şehir içine sızmalara karşı termal kameralarla 24 saat izleme yapıldığını belirten Tutulmaz, huzuru sağlayan güvenlik güçlerine teşekkür etti.

- Çocuklara oyuncak dağıttılar

Karşılaştığı bir grup çocuktan ellerindeki oyuncak silahları bırakmalarını isteyen Vali Tutulmaz, çocuklara top, satranç ve bebek dağıttı.

Aktay, sohbet ettiği çocuklarla türkü söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler