Ahmet Yücel aday adayı

Ahmet Yücel aday adayı

Ahmet Yücel 24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

 

Ahmet Yücel 24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Ahmet Yücel yaptığı açıklamada, 24 Haziran 2018 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin yapılacağı bildirilmiştir. Çıktığımız bu büyük medeniyet yolculuğunda her daim yanınızda olduğumuzu, milletimize hizmet yolunda her zaman varım. Aziz milletimizin ‘Büyük Millet Büyük Güç’ olma yolunda ümidi olan  Milliyetçi Hareket Partisi’ne gözler çevrilmiş, tüm nefesler tutulmuş, büyük bir heyecan içinde bekleyiş devam etmektedir.

 

     Bizlerde değerli ülküdaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde Milliyetçi Hareket Partisinin her bir neferi gibi, ülkemizin geçmekte olduğu bu zor süreçte gövdemizi taşın altına koyup, geleceğin ve her türlü çözüm için Büyük Millet olma yolunda ve Yeni Türkiye’nin inşasında, hangi pozisyonda olursak olalım, bir nefer olarak her daim elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğimizi bilmenizi isterim.

 

     Bu duygu ve düşünceler içerisinde ve sizlerinde desteği ile Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Aday adayı olmaya karar vermiş bulunmaktayım.

 

     Başta Konyalı hemşehrilerimiz ve tüm vatandaşlarımızın desteğini bekler; partimiz, Konyamız ve ülkemiz adına hayırlı olmasını Cenabı Haktan niyaz ederim” dedi.