AHİKA yönetim kurulu toplantısı

AHİKA yönetim kurulu toplantısı

KIRŞEHİR (AA) - Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) yönetim kurulu toplantısı Kırşehir'de yapıldı.AHİKA aylık olağan yönetim kurulu toplantısı, Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) yönetim kurulu toplantısı Kırşehir'de yapıldı.

AHİKA aylık olağan yönetim kurulu toplantısı, Kırşehir Valiliği toplantı salonunda gerekleştirildi.

AHİKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Niğde Valisi Necmeddin Kılıç başkanlığındaki toplantıya, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ile ticaret ve sanayi odası başkanları katıldı.

AHİKA Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç, 2016 yılı mali destek programlarının başvuru sürecinin devam ettiğini, tanıtım toplantılarının 5 ilde yapıldığını söyledi.

Kılıç, "Bugünkü toplantımızın gündemini, 2015 Yılı Enerji Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan ve sözleşme imzalayan iki belediyenin fesih talepleri ve diğer konuların görüşülmesi oluşturacaktır. Önümüzdeki bir aylık dönemde, 2016 Yılı Mali Destek Programı kapsamında başvurusu yapılacak olan projelerin ön incelemesi tamamlanacaktır." ifadelerini kullandı.

Kılıç, AHİKA devlet destekleri rehberi hazırlanacağını da sözlerine ekledi.

Toplantı, gündem maddeleri ve sonraki ay yapılacak programların belirlenmesiyle tamamlandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :