AFAD Konya'dan Kızılören ve Akpınar'da depremzedeler için çadır

AFAD Konya'dan Kızılören ve Akpınar'da depremzedeler için çadır

Konya'da önceki akşam meydana gelen 5.1 şiddetindeki depremin hemen ardından bölgeye giden AFAD ekipleri evleri hasar gören vatandaşlar için seferber oldu. Depremin merkez üssü Kızılören ve etkilenen Akpınar mahallelerinde gönüllülerce çadırlar kuruldu

Konya'da önceki akşam meydana gelen 5.1 şiddetindeki depremin hemen ardından bölgeye giden AFAD ekipleri evleri hasar gören vatandaşlar için seferber oldu.

AFAD Konya personeli ve gönüllüleri depremin merkez üssü Kızılörende, evleri ağır hasar gören 2 aile için barınma çadırları kurdu. Kurulan her bir AFAD çadırı içerisine 4 yatak, yastık, battaniye ve ısınmak İçin soba bırakıldı.

Depremden etkilenen Akpınar Mahallesinde kurulan AFAD barınma çadırları için 6 soba bırakıldı.

AFAD Konya'dan yapılan açıklamada, "Meram ilçemiz Kızılören Mahallesin de saat 20:43 de 5.1, büyüklüğünde ve yerin 6.82 km derininde gerçekleşen deprem sonrasın da Kızılören mahallemizde ağır hasar alan 2 ev de yaşayan vatandaşlarımız için 12 AFAD gönüllümüz, 4 AFAD personeli ve 2 PTT personeliyle birlikte AFAD barınma çadırı kurulmuştur. Kurulan her bir AFAD çadırı içerisine 4 yatak, yastık, battaniye ve ısınmak İçin soba bırakılmıştır. Akpınar mahallemiz de kurulan AFAD barınma çadırlarımız için 6 adet soba bırakılmıştır" denildi.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.