Adana Demirspor'da transfer

Adana Demirspor'da transfer

- Adana ekibi, futbolcu Mehmet Taş'ı kadrosuna kattı- Mehmet: "Takım arkadaşlarımla ele ele verip yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak ve hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız"


ADANA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, geçen sezon Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen Mehmet Taş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, 25 yaşındaki Mehmet, Aytaç Durak Spor Tesisleri'nde düzenlenen törende 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Mehmet, mavi-lacivertli ekibe geldiği için son derece mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Adana Demirspor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu herkes çok iyi bilir. Bu kulübün çatısı altında olmaktan son derece memnunum. Transferim için kulüp başkanımız Sedat Sözlü ve tüm yönetici büyüklerime teşekkür ediyorum. İnşallah yüzlerini kara çıkarmam. Ayrıca, Erkan Sözeri hocamla çalışacak olmak da bana ayrı bir motivasyon kaynağıdır. Başkanıyla, yönetimiyle ve taraftarıyla ne kadar büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Takım arkadaşlarımla ele ele verip yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak ve hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. O kadar heyecanlıyım ki şu an da duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Bundan sonra bizler sahada konuşacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler