Aç Kalan Kurtlar İstanbul'un Kalbinde! Şehir Merkezine İndiler

Aç Kalan Kurtlar İstanbul'un Kalbinde! Şehir Merkezine İndiler

Başakşehir Başak Mahallesi'nde Çevre Sanayi Sitesi içerisinde aç kalan 2 kurt, sokak arasında dolaşarak vatandaşları şaşırttı.

İstanbul'un gözde semtlerinden Başakşehir'de yaşanan olağanüstü bir olay, cep telefonu kameralarına yansıdı. Başak Mahallesi Çevre Sanayi Sitesi içerisinde geçtiğimiz günlerde kaydedilen görüntülerde, aç kalan 2 kurtun şehir merkezine indiği görüldü.

Görüntüler, sokak arasında dolaşan kurtların, açlıkla mücadele ederek yiyecek aradıkları anları gözler önüne seriyor. Vatandaşlar, bu beklenmedik misafirler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. O anlar, bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedilerek sosyal medyada hızla paylaşıldı.

İstanbul'un doğal yaşam alanlarından uzaklaşan kurtlar, açlıkla baş başa kaldıkları için şehir merkezine inmiş olabilirler. Veterinerler ve doğa koruma ekipleri, durumu yakından takip ederek gerekli önlemleri almaya çalışıyor. Aynı zamanda, vatandaşlar da bu tür durumlarla karşılaştıklarında yetkililere hemen bilgi vererek yardım çağrısında bulunmaları konusunda uyarılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.