AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

ADYÜ Rektörü Prof. Dr. Gönüllü, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasında 3 fotoğrafa oy verdi.

Gönüllü, makamında, AA muhabirinden "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi aldı. Fotoğrafları tek tek inceleyen Gönüllü, haber kategorisinde Abdullah Çoşkun'un "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan", İbrahim Ebu Leys'in "Suriye'de hava saldırısı" ve Münir Zakiroğlu'nun "Vatandaşların darbe girişimini protestoları" adlı çalışmalarına oy verdi.

Rektör Prof. Dr. Gönüllü, emek harcanarak çekilen fotoğrafların dünyanın değişik yerlerinden değişik zamanlara ait olduğunu söyledi.

Bütün fotoğraflara saygı duyduğunu belirten Gönüllü, şunları söyledi:

"Tabii daha güncel olduğu için Suriye fotoğrafları daha çok dikkat çekiyor. Çekim olarak emek var. Tabii o alanda olmak takdir edilmesi gereken bir husus. Sanatsal bakımdan güzel görünenler var. Fotoğrafta anın sıcak olması durumuna göre değerlendirilebilecek fotoğraflar var. Sanatsal ve güncel fotoğrafları tercih ettim. Tabii 15 Temmuz'da o an çekilmiş fotoğrafları da seçtim. 15 Temmuz'a ait fotoğraflardan da en doğalını seçtim."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler