AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

Anadolu Ajansının, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Kayseri'de "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara dağıtıldı- Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik:- "Bunda

KAYSERİ (AA) - Anadolu Ajansının (AA), 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Kayseri'de "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitaba, Kayseri'de Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da vatandaşlara kitabı dağıttı.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kitap için Anadolu Ajansına teşekkür ederek, "Bunlar kalıcı belge, vesika. Bundan 5 yıl sonra, 10 yıl sonra, 30 yıl sonra çocuklarımıza gösterebileceğimiz, bugünleri anlatan vesika bunlar. Bu anlamda yapılan çalışmayı takdir ediyorum. İyi bir çalışma olmuş. İçerideki fotoğraflarla bu hain saldırının ne olduğunu okuyan herkesin anlayabileceği bir çalışma olmuş." diye konuştu.

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç ise AA'nın bu çalışmasını çok önemli ve anlamlı bulduğunu ifade ederek, "15 Temmuz'u unutmamamız lazım. Bunu unutmamak da bu tür çalışmalarla olur. Anadolu Ajansı güvenilirliği ile milli duruşu ve çizgisiyle bizim olmazsa olmazımızdır. Bu kitaba katkı veren herkesi kutluyorum. Gerçekten önemli ve anlamlı bir çalışma yapılmış. Bunu okuyup, bakıp istifade etmek lazım. 15 Temmuz 2016'yı asla unutmamalıyız." dedi.

Vatandaşlardan Osman Yağız ise kitabı çok beğendiğini belirterek, darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi için herkese kitabı okumayı tavsiye etti.

Yoğun ilgi gören kitaplar kısa sürede tükendi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler