AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin olay anındaki fotoğraflarla kronolojik sıraya göre derlendiği kitap, Kırklareli'nde "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara dağıtıldı

KIRKLARELİ (AA) - Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Kırklareli'nde "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlendiği kitabın dağıtımı için Vilayet Meydanı'nda stant kuruldu.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve protokol üyeleri standa gelerek vatandaşlara kitap dağıttı.

Kitabın görülmeye değer olduğunu belirten Civelek, kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

- ''AA tarihe bir not düştü''

Selahattin Minsolmaz da kitabın çok önemli olduğunu söyledi.

Kitabın darbe girişimi sürecini çok iyi anlattığını ifade eden Minsolmaz, kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere şükranlarını sundu.

Minsolmaz, kitabı herkesin görmesi ve okuması gerektiğini vurgulayarak, ''Kitabı, tüm vatandaşlarımızın okumalarını ve kütüphanelerinin en özel bölümlerinde saklamalarını tavsiye ediyorum. AA tarihe bir not düşmüştür. Darbecilere karşı Türk milletinin gösterdiği duyarlılık tüm dünyaya örnek olmuştur. Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın aziz milletimizi sokaklara darbecilere karşı direnmeye çağırmasıyla tüm milletimiz sokaklarda olmuştur. Bu kitap da gelecek nesillere bunun anlatılması amacıyla çok değerlidir. Bu kaynak özenle saklanmalı'' diye konuştu.

- ''Bu kitabı ömrüm boyunca saklayacağım''

Kitabı inceleyen vatandaşlardan Mevlüt Tunç ise kitapta, Türk milletinin darbecilere karşı birliğini beraberliğini çok iyi anlattığını kaydetti.

Tunç, kitapla darbe girişimin gelecek kuşaklara da aktarılabileceğini dile getirerek, ''Kitabı incelediğimde tüylerim ürperdi. İlk geceyi hafızama getirdim. İnşallah milletimiz bundan sonra böyle acı hatıralar yaşamaz. Türk milleti olarak güzel günler göreceğiz. Allah'ın izniyle millet ele ele olduğu sürece bu milleti kimse bölemeyecek ve parçalayamayacak. Bu kitabı ömrüm boyunca saklayacağım'' ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler