AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı

GAZİANTEP (AA) - Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlendiği kitabın dağıtımı, Gaziantep'teki Demokrasi Meydanında kurulan stantta gerçekleştirildi.

Kitabı alan vatandaşlardan Ömer Faruk Cihatçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kitabı çok beğendiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kitabı "yaşanan darbe girişiminin tarihin tozlu sayfalarında kaybolmasına engel olacak bir çalışma" şeklinde nitelendiren Cihatçı, "Allah bu devlete zeval vermesin. Bu devletin de milletin de sırtını ve bayrağını yere değdirmesin." diye konuştu.

Darbe girişiminin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla alanlara çıktığın anlatan Cihatçı, "eve dönün" çağrısı yapılana kadar demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceklerini vurguladı.

- Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'taki kent meydanında gerçekleştirilen dağıtımda kitabı alan Muhammed Kirişçi, böyle bir kitabın hazırlamasında emeği geçenlere teşekkür ederek, 15 Temmuz gecesi yaşananların gelecek nesillere anlatılması için çok önemli bir kitap olduğunu ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler