AA Farsça Haberleri Editörlüğü birinci yılını kutladı

AA Farsça Haberleri Editörlüğü birinci yılını kutladı

İSTANBUL (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Farsça Haberleri Editörlüğü, yayına başlamasının birinci yılını kutladı. AA'nın, dünyanın en etkili haber ajanslarından...

İSTANBUL (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Farsça Haberleri Editörlüğü, yayına başlamasının birinci yılını kutladı.

AA'nın, dünyanın en etkili haber ajanslarından biri olma hedefi doğrultusunda, dokuzuncu yayın dili olarak geçen yıl resmen yayına başlayan Farsça Haberleri Editörlüğü, birinci yılını geride bırakmanın gururunu yaşıyor.

AA Uluslararası Operasyonlar Direktörü İbrahim Yumaklı, İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen birinci yıl dönümü kutlama programında, ajansın çok sayıda dilde yayın yapmasının imrenilecek bir durum olduğunu söyledi.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Yumaklı, "İnşallah önümüzdeki sene ve ondan sonrasında bu pasta daha da büyür. Servisteki tüm ekibi kutluyorum, tebrik ediyorum." dedi.

AA Farsça Haberleri Editörü Hikmet Gök de birinci yıla ulaşmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Yayından önce bir "doğum süreci" geçirdiklerini aktaran Gök, "Bazı arkadaşlar bu sürecin sıkıntısını çekti. Bu bir yıllık sürede ajans haberciliği için kısa bir süre ancak bu ekip fedakarca bugüne getirdiler. İstatistik olarak iyi bir noktadayız. Arapça başta olmak üzere tüm servislerdeki arkadaşlar bize çok yardımcı oldular." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :