81 ilde eş zamanlı operasyon! Konya’da 40 litre sahte içki ele geçirildi

81 ilde eş zamanlı operasyon! Konya’da 40 litre sahte içki ele geçirildi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığınca Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı sahte içki operasyonları gerçekleştirildi. Konya'da polisin operasyonlarında 40 litre kaçak içki ve 15 litre etil alkol ile 28 kök hint keneviri ele geçirildi

Konya'da polisin düzenlediği operasyonlarda il merkezinde 3 ikamet ve bir araçta yapılan aramada kaçak 40 litre içki ve 15 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

81 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı haksız kazanç ve rekabetin önüne geçmek, devletin vergi kayıplarını önlemek ve halkın sağlığını tehlikeye atanları engellemek için sahte içki üreten ve gümrük kaçağı içkileri piyasaya sürmeye hazırlanan şahıslara yönelik 81 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.

aw946363-01.jpg

KONYA'DA 3 EV BİR ARAÇTA ARAMA YAPILDI

Alkollü içki kaçakçılığına ve sahteciliğine yönelik düzenlenen operasyonda Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de il merkezinde 3 ikamet ve bir araçta arama yaptı.

Yapılan aramalarda 40 litre alkollü içki, 15 litre etil alkol, 7 adet alkol kiti ve 28 kök Hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.