65. Hükümet'in kurulması

65. Hükümet'in kurulması

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü'nün, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olması memleketinde sevinçle karşılandı- DÜ Rektörü Çakar:- "Bugüne kadar DÜ'den desteklerini esirgemeyen ve 65. Hükümet'te Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak kentimizi ve

DÜZCE (AA) - AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü'nün, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olması memleketinde sevinçle karşılandı.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, yaptığı yazılı açıklamada, Faruk Özlü'ye 65. Hükümet'te, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevinin verilmesi dolayısıyla gururlandıklarını belirtti.

Çakar, Özlü'yü gönülden tebrik ettiğini vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi:

"Bugüne kadar DÜ'den desteklerini esirgemeyen ve 65. Hükümet'te Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak kentimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Dr. Faruk Özlü'yü gönülden tebrik ediyorum. Yeni görevinin memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır da kente bakan kazandırılmasının olumlu sonuçları olacağını ifade ederek, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının faaliyetlerinin stratejik ve kilit rol oynadığını kaydetti.

Çakır, "Oluşturulan yeni kabinenin tüm ülkeye hayırlı olmasını diliyorum. İlimizin STK temsilcileriyle yaptığımız toplantılarda da defalarca dile getirdik. İlimizden bakan olması, Düzce'nin gelişimine olumlu katkı sağlayacaktır. Milletvekilimiz Dr. Faruk Özlü'yü kutluyor, bakanlığın kendisine, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

65. Hükümet'in kurulması

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler