5. Geleneksel Çocuk ve Akıl Oyunları Şenliği

5. Geleneksel Çocuk ve Akıl Oyunları Şenliği

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde düzenlenen 5. Geleneksel Çocuk ve Akıl Oyunları Şenliği'nde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenler ödüllerini...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde düzenlenen 5. Geleneksel Çocuk ve Akıl Oyunları Şenliği'nde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenler ödüllerini aldı.

İncesu Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, 25 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde düzenlenen şenliğin ödül töreni, İncesu Kapalı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Şenliğin ilçe koordinatörü beden eğitimi öğretmeni Atilla Bülbül, etkinliği çocukların yoğun ders maratonu arasında eğlenebilecekleri ve kaynaşabilecekleri bir ortam oluşturmak, oyun çağındaki çocukları dışarıya çıkararak sosyalleşmelerine katkıda bulunmak amacıyla her yıl düzenlediklerini söyledi.

Bülbül, ''İlçemizde 54 takım ve 702 öğrenci yarışmalarımıza katıldı. Yedi kategoride düzenlediğimiz yarışmalarda dereceye giren 18 takım kupa alırken, 350 sporcuya da madalya verdik.'' dedi.

Ödül törenine, İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İlçe Jandarma Komutanı Serdar Günek, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :