30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

NİĞDE (AA) - TBMM İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Özegen,...

NİĞDE (AA) - TBMM İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Özegen, mesajında, Büyük Taarruz'un yok edilmek istenen bir milletin büyük bir direniş göstererek kendisine yeni bir yol çizdiği zafer olduğunu belirterek, bu zaferin aynı zamanda cumhuriyetin de müjdecisi olduğunu aktardı.

Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın başkomutanlığındaki ordularla kazanılan Kurtuluş Savaşı'nın en büyük zaferinin 94'üncü yıl dönümünü kutlayacaklarını belirten Özegen, şunları kaydetti:

"Bugün de ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız. Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimizin ihtiyacı olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır. Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle yad ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler