3 şehir 17 Mart-21 Mart tarihleri arasına odaklandı! Uşak, Afyon ve Denizli hava durumu hakkında son durum

3 şehir 17 Mart-21 Mart tarihleri arasına odaklandı! Uşak, Afyon ve Denizli hava durumu hakkında son durum

Uşak Valiliği tarafından Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak’ı kapsayan bölgede 17 Mart - 21 Mart tarihleri arasında hava sıcaklığının mevsim normallerine göre 4 ila 8 derece daha düşmesinin beklenmesi nedeniyle uyarı yapıldı.

Uşak Valiliğinin, Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tahminlerine göre yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

- Bölgemizde yer alan Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinde Perşembe gününden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor.

- Rüzgarın Perşembe gününden itibaren kuzey ve kuzeydoğulu yönlerden yer yer kuvvetli şekilde esmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının önümüzdeki bir haftalık periyotta mevsim normallerinin 4 ila 8 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

- Uşak’ta yağışların Perşembe günü kar ve karla karışık şeklinde olması bekleniyor. Devam eden günlerde ise genellikle parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor.

- Sıcaklıkların ise mevsim normallerinin altında seyretmesi tahmin ediliyor. Vatandaşlarımızın ve yetkililerin Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel hava tahmin ve uyarı raporlarını takip etmeleri önem arz etmektedir” denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.