3. Ankara Marka Festivali 13 Aralık'ta başlıyor

3. Ankara Marka Festivali 13 Aralık'ta başlıyor

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran:- "Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Ankara Marka Festivali, 13 Aralık'ta ATO Congresium'da başlayacak"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, bu yıl üçüncüsünü düzenleyecekleri Ankara Marka Festivali'nin (AMF), 13 Aralık Çarşamba ATO Congresium'da başlayacağını bildirdi.

Baran, yazılı açıklamasında, Ankara Marka Festivali'ni markalaşma bilinci oluşturmak ve Başkentten küresel markalar çıkmasını teşvik etmek amacıyla düzenlediklerini belirtti. Festivalin bu yılki temasının "Yeni Yollar, Yeni Yönler, Yeni Yöntemler" olarak belirlendiğine işaret eden Baran, tüm üyeleri ve Ankaralıları bu etkinliğe davet etti.

Ankara Marka Festivali'ne, geçen yıl yaklaşık 15 bin izleyicinin katıldığını vurgulayan Baran, bu yıl konuk sayısının 20 bini aşmasını beklediklerini kaydetti. Sınırlı kontenjana sahip eğitim sınıfları için önceden kayıt yaptırılması gerektiğinin altını çizen Baran, festivalde Anadolu'daki 50 okul için kitap bağışı kampanyası düzenleneceğini ve bu kapsamda söz konusu okullara kütüphane kurulacağına dikkati çekti.

Baran, 3 gün sürecek etkinlik çerçevesinde iş, kültür, sanat ve spor dünyasından 180'i aşkın konuşmacının Ankaralılarla buluşacağını ve üniversite, sivil toplum kuruluşları ve firmaların stant açacağını aktardı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :