28 Şubat darbesi Türkiye'ye 27 Şubat darbesi de Konya'ya vuruldu! Umudumuz kalmadı

28 Şubat darbesi Türkiye'ye 27 Şubat darbesi de Konya'ya vuruldu! Umudumuz kalmadı

Türkiye 28 Şubat'ın 25. yıldönümünde halkın iradesine yapılan postmodern darbeyi konuşurken 27 Şubat'ta Alanya'da Konyaspor'a yapılanlar da hafızalara kazındı.

Ülkenin kaynaklarından faydalanmadan ve siyasi destek almadan yoluna devam eden Konya'nın temsilcisi Konyaspor, Süper Lig tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı.

Sezon başından bu yana iyi mücadelesi ve kısıtlı bütçesiyle iyi işler ortaya koyan Konyaspor, ligin ikinci devresinin başından bu yana ligin en iyi hakemleri arasında gösterilen Cüneyt Çakır, Ümit Öztürk, Sarper Barış Saka, Mete Kalkavan ve son olarak Volkan Bayarslan'ın kötü yönetimine maruz kalarak şampiyonluk şansını büyük oranda yitirdi.

KARANLIK ELLER YİNE DEVREDE

Ligi kirli hale getirip Türk Futbolu'nu geriye götürmekten imtina etmeyen karanlık eller yine sahneye çıktı ve şerefli mücadeleleri hiçe saydı.

İKİNCİLİĞİ DE BIRAKMAYACAKLAR

Bir futbolcusunu trafik kazasına kurban veren ve transfer döneminde futbolcu transferinde zorluk çıkarılan Konyaspor, şerefli mücadelesini sürdürüyor. Ancak 27 Şubat'ta yaşananlar tıpkı 28 Şubat'ta yaşanan postmodern darbeyi hatırlatıyor.

VAR'A GİTMEDİKLERİ KADAR GİTTİLER

Konyaspor'un önceki haftalarda oynadığı mücadelelerde VAR'a gitme ihtiyacı duymayan hakemler Alanyaspor mücadelesinde hiç gitmediği kadar VAR'a gitti. Ayrıca Konyaspor'un lehine olan pozisyonlarda da VAR'a gitmeyerek facianın önünü açmış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.