28 belediyeye görevlendirme yapılması

28 belediyeye görevlendirme yapılması

Hakkari Belediyesine görevlendirilen Vali Yardımcısı Epcim:- "Hakkari Belediyesinin artık terör belediyeciliğinden, hizmet belediyeciliğine geçmesi noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hakkari halkının özlemini çektiği hizmetleri vermek için b

HAKKARİ (AA) - Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Hakkari Belediyesine görevlendirilen Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, "Hakkari Belediyesinin artık terör belediyeciliğinden, hizmet belediyeciliğine geçmesi noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hakkari halkının özlemini çektiği hizmetleri vermek için büyük gayret sarf edeceğiz." dedi.

Vali Vekili Hasan Ongu, beraberinde Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Yusuf Kaya ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ayhan Dal ile belediye başkanlığına görevlendirilen Vali Yardımcısı Epcim'i makamında ziyaret etti.

Epcim, yaptığı açıklamada, asker, jandarma ve emniyetle hep birlikte bu gemiyi yürüteceklerini söyledi.

Hakkari'ye hizmet etme noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Epcim, şöyle konuştu:

"Daha önce de söylediğimiz gibi Hakkari genelinde etkin mahalli müşterek hizmetlerini etkili bir biçimde sağlamaya çalışacağız. Bunu yaparken devletimizin çeşitli kurumlarının destekleriyle yapmaya çalışacağız. Hakkari'de devletin kurumları ile belediye arasında yaşanan küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakacağız. Hakkari Belediyesinin artık terör belediyeciliğinden, hizmet belediyeciliğine geçmesi noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hakkari halkının özlemini çektiği hizmetleri vermek için büyük gayret sarf edeceğiz. Ayrıca bizi ziyaret eden devletimizin çeşitli kurumlarına teşekkür ediyorum."

Ongu, Epcim'e yeni görevinde başarı dileyerek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler