19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Özden, mesaj yayımladı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Özden, mesajında, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak, tüm gençleri saygı ve sevgi ile selamladığını belirtti.

"19 Mayıs 1919'da Samsun'da başlayan bağımsızlık hareketi Türk milletinin mücadele ruhunu güçlendirmiş ve milletin birbirine kenetlenmesini sağlamıştır." ifadesinde bulunan Özden, şunları kaydetti:

"Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasının ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti bugün hala dimdik ayaktadır. Atatürk, geleceğimizin mirasçıları gençlere bu güzel günü armağan etmiştir. Türk gençliği kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Geleceği Türk gençliği aydınlatacak ve gelecek gençliğin ellerinde yükselecektir. Gençlerimizin atacakları doğru ve kararlı adımlarıyla Türkiye'yi geleceğe taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler