15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

İTO meclis ve komite üyeleri, kurulları ve personeli, FETÖ'nün darbe girişiminin birinci yılında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenine katıldı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Ticaret Odasının (İTO) meclis ve komite üyeleri, kurulları ve personeli, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin birinci yılında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenine katıldı.

İTO'dan yapılan açıklamaya göre, İTO Meclis Başkanı Şekib Avdagiç ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar başkanlığındaki heyet, şehitler ve gaziler anısına ellerinde Türk bayraklarıyla tören alanına yürüdü.

Odadan yapılan açıklamada, "Milli Birlik Yürüyüşü sonsuza dek sürecek bir yürüyüştür." denildi.

Kendilerinin FETÖ'nün hain darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz 2016'da ülkenin ve milletin uçurumun kenarından dönüşüne şahitlik ettikleri aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu ülkeyi o uçurumun kenarından çekip alan milletimizin iradesi ve Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu olmuştur. Devletimiz FETÖ ile yorulmadan, yılmadan mücadele etmeye devam ediyor. Son devlet düşmanı da hak ettiği cezayı alıncaya kadar mücadelenin süreceğine eminiz. Bizlere düşen bu mücadeleye ekonomide güçlenerek destek vermektir ve İTO olarak 400 bin üyemizle bunun için çalışıyoruz. O gece şehadet şerbetini içen 250 vatan evladına Allah'tan rahmet diliyoruz. 2 bin 196 gazimize en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. 15 Temmuz'u unutmuyoruz, unutmayacağız, unutturmayacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler