"15. Liselerarası Tiyatro Buluşması" ödül töreni

"15. Liselerarası Tiyatro Buluşması" ödül töreni

İSTANBUL (AA) - İstanbul’daki liselerin katılımıyla düzenlenen ''15. Liselerarası Tiyatro Buluşması'' ödül töreni, tiyatro ve sinema sanatçıları,...

İSTANBUL (AA) - İstanbul’daki liselerin katılımıyla düzenlenen ''15. Liselerarası Tiyatro Buluşması'' ödül töreni, tiyatro ve sinema sanatçıları, akademisyenler ve okul temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Profilo AVM’nin organize ettiği ve liseli genç tiyatrocuları bir araya getiren ''Liselerarası Tiyatro Buluşması'' tiyatro ödülleri sahiplerini buldu.

Ödül töreninde, en iyi erkek oyuncu ödülünü Galatasaray Lisesi'nden Salih Kılıç, en iyi kız oyuncu ödülünü de aynı liseden Merve Vatansever aldı.

En iyi oyun ödülü "Ölesiye" isimli oyunla Galatasaray Lisesi öğrencilerine, jüri özel ödülü "Kadınlar da Savaşırsa" isimli oyunla Sabahattin Zaim Anadolu Lisesi öğrencilerine, 15. yıl özel ödülü ise "Ne Dersin Azizim?" isimli oyunla Kağıthane Anadolu Lisesi öğrencilerine verildi.

Tiyatroseverler, facebook.com/ProfiloAVM adresindeki ankete katılıp, "sosyal medya birincisi" olarak "Ayyar Hamza" isimli oyunla Hasan Polatkan Anadolu Lisesi öğrencilerini seçti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :