14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı

ESKİŞEHİR (AA) - Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.Gönen, yayımladığı mesajında, Türkiye'deki...

ESKİŞEHİR (AA) - Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Gönen, yayımladığı mesajında, Türkiye'deki bilim insanlarının Türkiye'de ve ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptıkları başarılı çalışmalarla tıp bilimine katkıda bulunduğunu bildirdi.

Sağlık alanında çalışan insanların kutsal bir görev yaptıklarını belirten Gönen, "Üniversitemiz de, geleceğin hekimleri ve sağlık çalışanlarını başarıyla yetiştiren fakülte ve yüksekokulları ve Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile kentimiz ve bölgemizdeki insanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve halkımıza daha sağlıklı bir hayat sağlamak için büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Yurtdışından da gerek hastalar gerek öğretim üyeleri tarafından talep edilen Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanemiz her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyerek ülkemizdeki bu alanda faaliyet gösteren kurumlar arasında saygın ve önemli bir yer edinmiştir. İnsanı yaşatmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu onurlu ve kutsal mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren, gerek üniversitemiz mensubu ve gerekse yurdumuzun dört bir yanında sağlık hizmeti veren tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler