Zirai ürün satışı yapan bayilere sıkı denetim

Zirai ürün satışı yapan bayilere sıkı denetim

Konya'nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren bitki koruma ürünleri satışı yapan bayiler, titiz denetimlerle kontrol ediliyor.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, tarımın önemli bir parçası olan bitki koruma ürünleri satışı yapan bayiler, sıkı bir denetim sürecinden geçiyor. Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, kurum bünyesinde görevli teknik personel tarafından düzenli olarak yapılan denetimler, üreticilerin güvenilir bitki koruma ürünlerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Denetimlerde, bayilerde bulunan zirai ilaçların ruhsat durumları, üretim ve son kullanım tarihleri, onay almış bitki koruma ürünleri olup olmadığı gibi detaylar inceleniyor. Bu kontroller, çiftçilerin kaliteli ve güvenilir ürünlere erişimini sağlamak ve tarımsal üretimin verimliliğini artırmak için önem taşıyor.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini belirtiyorlar. Bu sürekli denetimlerin, tarımsal üretimin sağlıklı ve güvenilir bir şekilde sürdürülmesine katkı sağlayacağı vurgulanıyor.

Zirai ürün satışı yapan bayilere sıkı denetim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.