"Zıp Zıp Park" Antalya'da açıldı

"Zıp Zıp Park" Antalya'da açıldı

5 bin 600 metrekare kapalı alana sahip tesiste 21 farklı oyun grubu ile 8,5 metre yüksekliğinde ip parkuru, bin metrekarelik trambolin bulunuyor

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesince yaptırılan çocuk oyun merkezi, "Zıp Zıp Park" düzenlenen törenle açıldı.

Kepez ilçesinde açılışı gerçekleştirilen törene, AK Parti Antalya milletvekili Mustafa Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile çok sayıda çocuk ve vatandaş açılışa katıldı.

Başkan Türel, açılışta yaptığı konuşmada, bugünün mübarek bir gün olduğunu, ramazan ayı öncesinde böyle bir hizmeti vatandaşa ve çocuklara sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Türel, "Çocuklarımız, evlatlarımız için yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekledik. Türkiye'nin en büyük kapalı oyun parkı, adını da Zıp Zıp Park koyduk, çocuklarımıza güzel isim olarak bunu en güzel şekilde söyleyebileceklerini düşünerek parka bu ismi verdik." dedi.

Türel, bir eser veya hizmeti ortaya koyduklarında onun en iyisini, en güzelini yapmaya çalıştıklarını dile getirerek, çocuk parkı için dünyadaki balon parklar içerisinde en iyi örnekleri inceleyerek işe başladıklarını aktardı.

Dünyada sayılı Türkiye'deki ise en büyük kapalı oyun parkını hayata geçirdiklerini anlatan Türel, şöyle konuştu:

"Park içinde 21 çeşit farklı oyun grubu var. Bin metrekarelik trambolin Avrupa'nın ikinci büyük trambolini özelliğine sahip. Sadece bu trambolin için bile dünyanın farklı ülkelerinden geleceklerin olacağını düşünüyoruz. Parkımız içinde 8 metre yüksekliğinde ip parkuru var. Zıp Zıp Park'ta çocukların güvenliği ile ilgili her şey düşünüldü. Güvenlik önlemlerinde teknolojinin bütün özelliklerinden yararlanıldı. Park ailelerin aynı zamanda çocukları ile birlikte zaman geçirebilecekleri bir tesis olarak hazırlandı."

Konuşmalardan sonra, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Başkan Menderes Türel ile eşi Ebru ve oğlu Akın, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, kurdele keserek oyun parkının açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrasında protokol ve aileler parkı gezdi.

5 bin 600 metrekare kapalı alana sahip tesiste 21 farklı oyun grubu ile 8,5 metre yüksekliğinde ip parkuru yer alıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler