Zeytinburnu’nda 1 kişiyi öldüren zanlı yakalandı

Zeytinburnu’nda 1 kişiyi öldüren zanlı yakalandı

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi'nde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Muharrem D. isimli şahıs henüz bilinmeyen bir sebeple yakını...

Zeytinburnu'nda bir yakınını silahla öldüren zanlı yakalandı.

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi'nde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Muharrem D. isimli şahıs henüz bilinmeyen bir sebeple yakını olan Erol S.'nin üzerine kurşun yağdırmıştı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilmişti. Olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Erol S.'nin yerde hareketsiz yattığını ve Muharrem D.'nin kaçtığını gördü. Muharrem D.'nin peşine düşen ekipler, kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Erol S.'nin ise olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Yakalanan Muharrem D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.