Zeytin Dalı Harekatı'nın 62 kahramanı 120 gün sonra Konya'ya döndü

Zeytin Dalı Harekatı'nın 62 kahramanı 120 gün sonra Konya'ya döndü

Suriye'nin Zeytin Dalı Harekât bölgesinde kahramanca görev yaparak, Türk Polisinin cesaretini ve fedakarlığını tüm dünyaya gösteren 62 Kahraman Özel Harekât Polisi 120 gün sonra evlerine döndü

Bir süredir Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde görev yapan Konya Emniyet Müdürlüğü kadrosundaki özel harekat polisleri, 120 gün sonra yuvalarına geri döndü.

aa.jpeg

Konya Emniyet Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosundaki 62 kahraman polis, Zeytin Dalı Harekat Bölgesindeki 120 günlük görev sürelerini tamamlayarak evlerine geri döndü. Türkiye'nin güvenliği için bölgede fedakarca görev yapan kahramanları Konya'da silah arkadaşları karşıladı.

a.jpeg

Gurur duyuyoruz

Konya Emniyet Müdürlüğü internet sitesinde kahramanların dönüşü, "Suriye'nin Zeytin Dalı Harekât bölgesinde kahramanca görev yaparak, Türk Polisinin cesaretini ve fedakarlığını tüm dünyaya gösteren 62 Kahraman Özel Harekât Polisimiz 120 gün sonra evlerine döndüler.
Ülkemizin ve milletimizin huzur ve güvenliği uğruna ailelerini gözünü kırpmadan geride bırakarak görev yapan şanlı Özel Harekat personelimizle gurur duyuyoruz" ifadeleriyle duyuruldu.

aaa.jpeg

Etiketler :