Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı öncülüğünde Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla başlatılan yardım kampanasında...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı öncülüğünde Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla başlatılan yardım kampanasında toplanan gıda ve çeşitli malzemeler Hatay'ın Hassa ilçesine gönderildi.

Kampanya kapsamında gıda, temizlik maddesi, kamp çadırı, yatak ve araç lastiklerinden oluşan yardımlar dualarla uğurlandı.

Cumhuriyet Meydanı'ndan düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Boğazlıyan halkının Afrin operasyonunun başladığı günden buyana yardımlarını, desteklerini ve dualarını artırarak sürdürdüklerini söyledi.

Devletimizin, ordunun bu tür yardımlara ihtiyacı olmadığını dile getiren Sinanoğlu, "Güçlü bir devletiz, güçlü bir ordumuz var. Bizim milletimizin devletiyle ordusuyla olan manevi bağı o kadar kuvvetli ki mutlaka ve mutlaka bir şeyler yapmak, ellerinden gelen gayretle onlara katkı da bulunmayı her fırsatta yapıyor. Ben bu vesile ile bu ince düşüncelerden, bu vatansever düşüncelerinden dolayı tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Boğazlıyan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç da, "Milletimizin ve ordumuzun el ele olduğunu göstermek için biz de kahraman askerlerimize manevi anlamı büyük olan bazı ürünlerle destek olmak istedik. Kampanyamıza kurumlarımız ve sivil toplum örgütlerimiz destek verdi. Dualarımız onlarla. Afrin'deki askerlerimize buradan selam gönderiyoruz, yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yardım tırı İlçe Müftüsü Mehmet Güler, tarafından okunan duanın ardından Hatay'ın Hassa ilçesine gönderildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :