Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir Temsilciliği öncülüğünde Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde bir araya gelen sivil toplum...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir Temsilciliği öncülüğünde Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi'ndeki İlahiyat Cami'nde cuma namazı çıkışında Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için ellerindeki Türk bayraklarıyla bir araya gelenler adına açıklama yapan TÜGVA ESOGÜ Temsilcisi Mehmet Şirin Aslan, yerel halkın Afrin'de artık, barışın hakim olmasını isteyerek hakekata destek verdiğini kaydetti.

Kendi geleceğini kendi tayin eden, karar alırken milletinin onayını alan büyük ve güçlü bir Türkiye'nin bulunduğunu anlatan Aslan, "Sınırlarını tehdit eden kim olursa olsun, dünyayı onlara dar edecek kadar güçlü bir Türkiye var. Ordumuzun Afrin'de terör örgütlerine karşı sınırlarımızı ve orada yaşayan masum halkı korumak adına yürüttüğü haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Ordumuzun Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle tamamlanmasını Allah'tan istiyoruz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından grup, üzerinde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlerin isimlerinin yazılı olduğu pankartı, üniversitenin giriş kapısına astı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :