Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

İSTANBUL (AA) - Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi ile Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği, Zeytin Dalı Harekatı'na destek açıklaması yaptı....

İSTANBUL (AA) - Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi ile Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği, Zeytin Dalı Harekatı'na destek açıklaması yaptı.

Kızlarağası Mehmet Ağa Medresesi'nde düzenlenen toplantıya, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı, Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Efkan Özdemir ile İstanbul'da öğrenim gören yabancı öğrenciler katıldı.

Toplantıda açıklama yapan Bıyıklı, Türkiye'nin, Afrin'de uluslararası terörün desteklenmesine karşı bir askeri harekat başlattığını, Mehmetçiğin zor şartlar altında bile sivil halka zarar gelmesin diye canla başla çalıştığını söyledi.

Yapılan harekatta şehit olan askerlerinin de olduğunu hatırlatan Bıyıklı, "Yaralılarımız var. Şehadeti cennet müjdesi olarak bilen milletin evlatları bir düğüne koşar gibi şehadete koşuyor." dedi.

Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Efkan Özdemir ise uluslararası öğrencileri, misafir olarak gördüklerini belirterek, "Uluslararası öğrencilerimiz, 15 Temmuz'da bizzat, fiilen sokaklara taştıysa ülke dışında dualarla destek olduysa şu anda Zeytin Dalı Harekatı'nda da bizlerle beraber, aynı duyguları paylaşıyorlar." diye konuştu.

Özdemir'in konuşmasının adından öğrenciler de düşüncelerini paylaştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler