Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı

Türk-İş Genel Başkanı Atalay:- "Siyasi partiler, kitle örgütleri, toplumun bütün kesimleri el ele verelim, Afrin'de hayatını ortaya koyarak Türkiye'nin güvenliğini sağlayacak olan Mehmetçik'in güvenlik güçlerinin arkasında kenetlenelim"

ANKARA (AA) - Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, "Siyasi partiler, kitle örgütleri, toplumun bütün kesimleri el ele verelim, Afrin'de hayatını ortaya koyarak Türkiye'nin güvenliğini sağlayacak olan Mehmetçik'in, güvenlik güçlerinin arkasında kenetlenelim" çağrısında bulundu.

Atalay, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin yazılı açıklamasında, Mehmetçik'in haklı olduğu bu operasyonu başarıyla tamamlayacağından en ufak bir şüphesi olmadığını belirtti.

Mehmetçik'in Zeytin Dalı Harekatı'nı en kısa sürede kayıp vermeden zaferle sonuçlandıracağına inancını ifade eden Atalay, harekat kapsamında bütün siyasi partiler ile kitle örgütlerini birlikte tek yürek olarak hareket etmeye çağırdı. Atalay, şunları kaydetti:

"Yapılan operasyon, Türkiye'nin toprak bütünlüğünü korumak ve bölgenin güvenliğini sağlamak için. İçeride yan yana durduğumuzu bütün dünyaya göstermeliyiz. Siyasi partiler, kitle örgütleri, toplumun bütün kesimleri el ele verelim, Afrin'de hayatını ortaya koyarak Türkiye’nin güvenliğini sağlayacak olan Mehmetçik'in, güvenlik güçlerinin arkasında kenetlenelim, onları destekleyelim."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler