"Zararsız, öldürmeyin" dediği yılan elini ısırdı

"Zararsız, öldürmeyin" dediği yılan elini ısırdı

Hatay’ın Payas ilçesinde “Yılancı Kemal” olarak bilinen Kemal Başer, bir eve giren 1,5 metrelik kara yılanı yakaladı. Yılanı doğaya salarken görüntü alan Başer, yılanın saldırısına uğrayarak elinden ısırıldı.

Hatay’ın Payas ilçesinde yaşayan ve bölgede “Yılancı Kemal” olarak tanınan Kemal Başer, bir vatandaşın evine giren yılanı yakalamak için harekete geçti. Yaklaşık 1 buçuk metre uzunluğundaki kara yılanı dikkatli şekilde kontrol altına alan Başer, yılanı doğal yaşam alanına bırakmak üzere hazırlık yaptı.

“Zararsız” dediği yılan elini iki kez ısırdı

Yılanı doğaya salmadan önce cep telefonu kamerası karşısında yılanlar hakkında bilgi veren Başer, yılanların zararsız olduğunu ve insanlara saldırmadığını söylediği sırada beklenmedik bir olay yaşandı. Yılan aniden agresifleşerek Başer’in elini iki kez ısırdı.

“Doğadaki tüm canlılar korunmak ister”

Olay sonrası yarasını sabunlu suyla yıkayıp ilk müdahaleyi yapacağını belirten Başer, “Yılanlar zehirli değil ama kendilerini savunmak için ısırabilirler. Doğadaki tüm canlılar insanlardan korunmak ister” ifadelerini kullandı.

Sağlık durumu iyi, yılan doğaya salındı

Yaralanmasına rağmen yılanı doğaya salan Başer’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Başer’in yılanı tutarken verdiği bilgilerin ardından yılanın bir anda saldırıya geçtiği görülüyor.

"Zararsız, öldürmeyin" dediği yılan elini ısırdı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.