Zara'da okul öncesi eğitim şenliği

Zara'da okul öncesi eğitim şenliği

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde bir hafta sürecek okul öncesi eğitim şenlikleri başladı.Zara Atatürk Anaokulu tarafından gerçekleştirilen okul öncesi eğitim...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde bir hafta sürecek okul öncesi eğitim şenlikleri başladı.

Zara Atatürk Anaokulu tarafından gerçekleştirilen okul öncesi eğitim şenliği kapsamında ilçedeki ana sınıfı ve anaokulu öğrencileri, okul öncesi eğitime farkındalık yaratmak için yürüdü.

Daha sonra Kaymakam Yunus Kızılgüneş, Sivas Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Davut Vecdi Ersöz, İl Sağlık Müdürü Adil Kaya, Halk Sağlığı İl Müdürü Levent Sağlam, ilçe protokolü, çok sayıda öğrenci ve velinin katılımıyla Zara Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu bahçesinde "Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri Kermesi" gerçekleştirildi.

Atatürk Anaokulu Müdürü Muhammed Kıras, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Okul öncesi eğitimin öneminin daha iyi hissedilebilmesi, desteklenmesi ve ilginin artırılması amacıyla şenlik programı düzenlemeye karar verdik. Bu kapsamda farkındalık yürüyüşü, kermes, fidan dikimi, ortak çocuk oyunları gibi çeşitli etkinlikler düzenleyerek ilçedeki anaokulu çağındaki çocuklarımızın kaynaşmaları, veliler arası diyaloğun yoğunlaştırılması ve ilçe halkının ilgisinin artırılması hedeflenmektedir." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler