ZAMAN Gazetesi abonelik iptalleri işkenceye döndü

ZAMAN Gazetesi abonelik iptalleri işkenceye döndü

17 Aralık Operasyonu sonrası yaptığı yayınlar nedeniyle Zaman gazetesine tepki göstererek aboneliğini iptal etmek isteyenlere büyük zorluk yaşatılıyor.

17 Aralık Operasyonu sonrası yaptığı yayınlar nedeniyle Zaman gazetesine tepki göstererek aboneliğini iptal etmek isteyenlere büyük  zorluk yaşatılıyor. İptaller adeta çileye dönmüş durumda. Konuyla ilgili www. şikayetvar.com’a çok sayıda şikayet gönderiliyor. Şikayetlerde abonelik iptali isteğine rağmen yapılmayan iptaller ve çıkarılan zorluklara vurgu yapılıyor. Aboneler muhatap bulamamaktan, iptal taleplerinin yerine getirilmemesinden şikayet ediyor.

İŞTE ŞİKAYETLERDEN  BAZILARI

Zaman Gazetesi Üyeliğimi İptal Edemiyorum!

Sabri A. | 20 Ocak 2014 11:57

Zaman Gazetesi'ni arıyoruz fakat bayağı bekletiyorlar. Sonra telefonu açıp kapatıyorlar, gazeteyi iptal etmemek için. Bu yüzden bu gazeteden şikayetçiyim. Zaman Gazetesi'ne de ulaşamıyorum şikayet için.

Zaman Gazetesi Sözleşme Olmadığı Halde Gazete Gönderiyor

Emre Ç. | 11 Ocak 2014 11:47

1 Aralık 2012 Tarihinde Fem Dershanesinin Zaman sınavına abone oldum ve eve Zaman Gazetesi gelmeye başladı. 1 Aralık 2013 tarihinde sözleşme bitti ve sözleşme sonrasında yollanılan gazetelerin ücretlerini istiyorlar. Siz sözleşme bittikten sonra neden hala gazete yollamaya devam ediyorsunuz? Kendi başınıza iş yapıp milletin eline fatura çıkarmaya ne hakkınız var? Gazeteninde hergün geldiğinin garantisini veremem yeri geldi 15 gün gelmedi. Sorduğumuzda adres karşılığı oldu.

Zaman Gazetesi Abonelik İptali!

Mehmet T. | 16 Ocak 2014 12:21

Zaman Gazetesi aboneliğimi iptal ettirebilmek için denemediğim yol kalmadı. Telefona bakan yok müzik dinliyoruz. Şikayet hattına bakan yok. Mail attım sonuç yok. Ben bu gazetenin evime gelmesini istemiyorum. Lütfen bu işi bu kadar zorlaştırmayın.

Zaman Gazetesi Abonelik İptali!

Cüneyd C. | 15 Ocak 2014 09:14

11 Aralık tarihinde M**** K. adına olan yıllık aboneliğimizi iptal ettirdik 20 gün muhasebemizdeki süreç devam eder dediler. Sonrasında 15 gün içinde bankadan iadeniz gerçekleşir dediler. Şimdi aradığımda birkaç ay süreceğini söylüyorlar ve de ne kadar iade edeceklerini bile hesaplamamışlar ki banka iade edecek diyorlar. Sanırım bu gruba daha fazla tepki gösterilmeli.

Zaman Gazetesi Abonelik İptali Yapmıyor!

Zeynep D. | 08 Ocak 2014 12:30

444 8 555 numaralı abone iptal hattını aradığımda ya meşgul çalıyor yada abone iptali için 2 tuşuna bastığımda hat hemen kesiliyor. Aboneliğimin iptal edilmesini istiyorum, lakin karşımda muhatap olacağım bir kişi bulamıyorum. Önümüzdeki günler içerisinde tekrar aynı durumlarla karşılaşırsam kanuni haklarımı araştırarak abonelik iptaline başvurmayı düşünüyorum. Artık ben ve benim gibileri mağdur ettiğiniz için ayrıca dava açmayı düşünüyorum. Zaman Gazetesi bizi uğraştırmadan aboneliğimi iptal etsin, benim gibi bir sürü insan mağdur var.

Zaman Gazetesi Abonelik İptal İstemime Rağmen Gazete Gönderiyor!

Ahmet Nuri S. | 01 Ocak 2014 14:40

350369** no'lu Zaman Gazetesi abonesiyim. Aboneliğimin iptali için aramama rağmen gazete hala kapıma geliyor, lütfen bir daha gazete göndermeyin.

Etiketler :