Zam Uygulandı: Motorin Fiyatı Yeniden 40 TL Üstü

Zam Uygulandı: Motorin Fiyatı Yeniden 40 TL Üstü

İsrail-Filistin Savaşı ve Petrol Fiyatlarındaki Yükseliş, Motorin Fiyatlarını 40 Liranın Üzerine Taşıdı.

Motorine Gece Yarısı 2.23 TL'lik Büyük Zam Geldi

İsrail-Filistin savaşının şiddetlenmesi, dünya genelinde petrol fiyatlarını hızla yükseltirken, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına da yeni zamların kapısını araladı. Özellikle motorin fiyatlarına gece yarısı kallavi bir zam geldi. Petrol fiyatlarındaki artışa bağlı olarak, gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatına 2 lira 23 kuruşluk bir zam yapıldı. Bu son zamla birlikte motorinin litre fiyatı Türkiye genelinde 40 lira barajını aşmış oldu.

Zamlı Motorin Fiyatları İşte Şöyle:

Yapılan 2.23 TL'lik zamın ardından, motorinin litresi Konya'da 40.69 lira İstanbul'da 39.87 lira, Ankara'da 40.2 lira ve İzmir'de 40.37 lira seviyelerine yükseldi. Anadolu'nun birçok ilinde ise motorinin litre fiyatı 41 liranın üzerine çıktı. Petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların, savaşın etkisiyle daha da artması, Türkiye'deki akaryakıt tüketici fiyatlarına olumsuz bir şekilde yansımaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.